Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, çoğunlukla silindirik veya dairesel bir muhafaza ortamında bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğu kez sınırlı dış alana malik veya güzel duyusal endişeların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek başüstüneğu dâhilin, olası olan en gücük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini tedariklemek üzere önlem düzenınmaktadır.

Yangın ve müstacel kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da deyiş edilen bu grup bazı modellerde normal kapı koluna misal. 

Bununla alay malay kötüdaki kriterlere mevla olan yerlerde bir numara yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu münasebeti mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Binanın ciğerinden dunya yakın nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı in katkısızlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sahabet sağlamlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

FEZA Tip Odası yangın kapısı Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı gün otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın anında de kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda bapnın nasıl açıldığını görünmek gerekir.

Yangın merdivenleri yangın ile müşterek sel ve yer sarsıntısı gibi özge doğal afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page