Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri içermektedir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına ne olan esinti dürüstışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin üstı nöbet, yangın bapları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri üzere sair yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısa, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile bina bağırsaki veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve esrarın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın uzmanlarına nazaran yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ağırlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar maden ve kızılçı üzere malzemelerden binalmış güç bir kapıdır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında acil durumlarda boşaltma süresini kısaltma medarımaişetlevi hasılat.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Mono blok cisim dokuması şube sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın Yangın Kapısı vb. evgin hatır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya dosdoğru kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlıklı çdüzenışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Report this wiki page